ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σπεσιαλίστας : Ένα όνομα μια ιστορία.

Αναμφισβήτητα, η γνώριμη απαράμιλλη γεύση και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του Σπεσιαλίστα οδήγησαν στη μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της εστίασης στην Ελληνική αγορά.

 

Η ιστορία του Σπεσιαλίστα ξεκινάει το 1976 σε ένα μικρό μαγαζί συνολικού εμβαδού 18 τ.μ. επί της οδού Αχαρνών 53 στη περιοχή της Αθήνας. Σε αυτό το χώρο, η οικογένεια του Νικόλαου Ζευγαρά , με μοναδική συνταγή το όραμα και τη διάθεση για σκληρή δουλειά ξεκινάει να παρασκευάζει και να πουλάει φαγητό φτιαγμένο με αγνά υλικά κάνοντας τη γεύση του να θυμίζει τη ζεστασιά και την οικειότητα του σπιτιού μας. Εκεί με πολύ μεράκι και φροντίδα έφτιαχνε χωριάτικες πίτες, πίτσες και σάντουιτς ακολουθώντας τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές της μητέρας του.

 

Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας οδήγησε στη δημιουργία μίας ευρείας γκάμας γευστικών προτάσεων με κεντρικό προϊόν τη ΠΙΤΣΑ, εξελίσσοντας την εταιρική ταυτότητα και τις προοπτικές της επιχείρησης.

 

Η διαρκής αναβάθμιση και η υψηλή ποιότητα των γευμάτων και των παρεχόμενων υπηρεσιών σύντομα κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών εδραιώνοντας την ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες, ενώ οι έξυπνες και καινοτόμες ιδέες του του ανθρώπου που δημιούργησε τον Σπεσιαλίστα αποτέλεσαν σημείο αναφοράς της εξέλιξης των καταστημάτων εστίασης σε όλη την επικράτεια.

 

Ο Σπεσιαλίστας, πάντα πρωτοπόρος στις νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, δημιουργεί επανάσταση στο χώρο της εστίασης με την υπηρεσία διανομής γευμάτων – delivery στο χώρο των πελατών, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων. Τα πετυχημένα αποτελέσματα της υπηρεσίας delivery οδήγησαν στη ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας η οποία θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της δημιουργεί μία πρωτότυπη ιδέα: τη μοναδική προσφορά 2+1 δώρο, μία προσφορά η οποία συνέβαλλε σημαντικά στην ικανοποίηση των πελατών.

 

Το 1991, δημιουργήθηκαν εξαιρετικά σύγχρονες εγκαταστάσεις μονάδων παραγωγής. Τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη προετοιμασία και τη παρασκευή των γευμάτων σε άριστες υγειονομικά συνθήκες οι άνθρωποι του Σπεσιαλίστα εγγυώνται την υγιεινή και την ασφάλεια των προσφερόμενων προϊόντων.

 

Στα στάδια της εξέλιξης και θέλοντας να προσφέρουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία, δημιουργήθηκε ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα τα φρεσκομαγειρεμένα σπιτικά φαγητά που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Καθημερινά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, προετοιμάζονται και μαγειρεύονται φαγητά με φρέσκα και αγνά υλικά βασισμένα σε αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές της Ελληνικής κουζίνας.

 

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία θέλοντας να εμπλουτίσουν τις δραστηριότητες της επιχείρησης αποφασίζουν να εντάξουν στις υπηρεσίες τη σειρά παιδικών γευμάτων BOBOS. Με τη συγκεκριμένη σειρά, η επιχείρηση προσέφερε υγιεινά μενού ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών τα οποία θα συνόδευαν τις γιορτές και τα παιδικά πάρτι των μικρών μας φίλων.

 

Με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της σειράς παιδικών γευμάτων γεννήθηκε η ανάγκη δημιουργίας άρτια οργανωμένων προσωπικών και εταιρικών εκδηλώσεων. Οι άνθρωποι του Σπεσιαλίστα επιχειρούν να κάνουν πράξη μία πρωτοποριακή για την εποχή ιδέα , τις υπηρεσίες catering, παρέχοντας όλον τον εξοπλισμό καθώς και εκλεπτυσμένα μενού ανάλογα με τη περίσταση. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που ανέτρεψε τη φιλοσοφία και τον τρόπο διεξαγωγής της κάθε εκδήλωσης.

 

Παράλληλα, τα παιδιά του , οι άξιοι συνεχιστές του δημιουργού της εταιρείας, με σταθερά βήματα , ακολουθώντας τη πετυχημένη πορεία του πατέρα τους, εντάσσουν αρμονικά στα μενού της επιχείρησης το καφέ καθώς και εύκολες και γρήγορες λύσεις φαγητού – σνακ ενώ παράλληλα αναπτύσσουν διαρκώς μια ευρεία γκάμα προϊόντων , πιάτων και υπηρεσιών.

 

Συμβαδίζοντας πάντα με τους ρυθμούς της εποχής, ο Σπεσιαλίστας εξελίσσεται με τη τακτική προσθήκη προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

 

Η πετυχημένη πορεία ανάπτυξης της εταιρείας άνοιξε το δρόμο στη λειτουργία ενός δικτύου franchise σε όλη την Αττική. Η πολυετής προτίμηση και εμπιστοσύνη ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών αποτελεί εφόδιο και έμπνευση να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο!

 

ΠΟΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ, ΕΜΑΣ