FRANCHISE

Δεδομένου ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε την επαγγελματική μας απασχόληση με βασικό κριτήριο την επιλογή ενός σταθερού και προσοδοφόρου επαγγέλματος με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

 

Η εταιρεία Σπεσιαλίστας, μετρώντας πάνω από 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας, συμβαδίζει πάντα με τη γενικότερη τάση της εποχής ενώ συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις του καταναλωτή , εξασφαλίζοντας σας έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

 

Ο Σπεσιαλίστας, η πίτσα που πάντα ήθελες, δραστηριοποιείται στην Ιταλική κουζίνα και πιο συγκεκριμένα στη παραγωγή και διανομή προϊόντων πίτσας, ζυμαρικών, πεϊνερλί καθώς και πιάτων ώρας όπως μπιφτέκια, κοτόπουλο, σαλάτες και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις. Παράλληλα, καθημερινά προσφέρεται φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό με 9 διαφορετικά μαγειρευτά πιάτα, ακολουθώντας πιστά τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές της Ελληνικής κουζίνας.

 

Η θερμή ανταπόκριση των καταναλωτών και η επιτυχία στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς, οδήγησαν την εταιρεία στην αύξηση της γκάμας των γευστικών απολαύσεων εντάσσοντας προϊόντα που σχετίζονται με το καφέ, τα εδέσματα και τα πρόχειρα σνακ. Έχοντας ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από αξιόπιστους και πιστοποιημένους προμηθευτές ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αγνά χωρίς τη προσθήκη συντηρητικών εξασφαλίζοντας τη πλήρη ανάδειξη των αρωμάτων και των γεύσεων. Όλες οι ζύμες, οι πίτες, τα μαγειρευτά πιάτα, τα μπιφτέκια, τα μακαρόνια, τα ψωμάκια και τόσα ακόμα αποτελούν δική μας αποκλειστικά παραγωγή και ευθύνη.

 

Το σύνολο των προϊόντων που προσφέρουμε παρασκευάζονται εξ` ολοκλήρου από εμάς με ιδιαίτερη φροντίδα κάτω από τις αυστηρότερες υγειονομικές προδιαγραφές. Κάθε στάδιο παραγωγής ξεκινάει και ολοκληρώνεται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας Σπεσιαλίστας διασφαλίζοντας τη σταθερά υψηλή ποιότητα σε άριστες υγειονομικά συνθήκες.

 

Ο Σπεσιαλίστας εξασφαλίζει την επαγγελματική σας επιτυχία

 

Αποτελώντας τη μακροβιότερη εταιρεία στο χώρο του έτοιμου φαγητού, η εταιρεία Σπεσιαλίστας θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα στη βιομηχανία του franchising διασφαλίζοντας την επένδυση σας. Η συνεργασία σας μαζί μας θα σας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης, επιτρέποντας σας να επενδύσετε σε διαφορετικά επίπεδα, αναλόγως της οικονομικής σας δυνατότητας.

 

Δίνοντας μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη του δικτύου της, η εταιρεία υιοθετεί και υλοποιεί καινοτόμες ιδέες με σκοπό την εξέλιξη και την επιτυχία των συνεργατών καθώς και της ίδιας της επιχείρησης. Εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών και πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο συνεργάτη και στο καταναλωτή ενθαρρύνουμε και διευκολύνουμε την επιχειρηματικότητα και την εξέλιξη των συνεργατών μας.

 

Έχοντας βασικά εφόδια τη πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό, ο Σπεσιαλίστας προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα στους συνεργάτες του δικτύου του, εξασφαλίζοντας άμεσα πελάτες και πωλήσεις. Επί σειρά ετών, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας και της αξιοπιστίας μας διατηρούμε ένα ευρύ πελατολόγιο το οποίο ολοένα και αυξάνεται.

 

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ανάπτυξη μιας υγιούς και προσοδοφόρας για εσάς επιχείρηση, η εταιρεία παρέχει συνεχιζόμενη εκπαίδευση και υποστήριξη σε κάθε συνεργάτη του δικτύου της. Η πετυχημένη μας στρατηγική εξασφαλίζει την επιτυχία του δικτύου καταστημάτων μας, παρέχοντας σημαντικά εφόδια για την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης σας.

 

Αν αξιοποιήσετε τα εργαλεία που σας παρέχουμε όπως τα προϊόντα άριστης ποιότητας, το καλό σύστημα εκπαίδευσης και υποστήριξης για όλα τα στάδια της επιχείρησης από το τομέα παραγωγής έως και το τομέα εξυπηρέτησης, τη προώθηση της επιχείρησης σας μέσω των διαφημιστικών εκστρατειών μας καθώς και το εγγυημένο πελατολόγιο, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.

 

Το κλειδί για την επαγγελματική σας εξέλιξη είναι η συνεργασία με τον Σπεσιαλίστα. Αν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μια προσοδοφόρα επιχείρηση η οποία θα βασίζεται σε χειροποίητα προϊόντα μοναδικής ποιότητας, επικοινωνήστε σήμερα με τους υπεύθυνους ανάπτυξης της επιχείρησης για να μελετήσουμε μαζί ένα μοντέλο συνεργασίας ειδικά προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

 

FRANCHISE, ΣΧΕΤΙΚΑ, ΕΜΑΣ